Ekonomi Më shumë

Sot Atlas Banka rifillon punën

Prej tvteuta09:51, 10 Dhjetor 2018

Dyert e Atlas dhe IBM bankave në Mal të Zi sot do të jenë të hapura, pasi përkohësisht ndërprenë punën pas vendosjes së masave mbikqyrëse nga Banka Qendrore e Malit të Zi javën e kaluar. Nga Banka Qendrore kanë kumtuar se masat janë vendosur me qëllim sigurimin e funksionimit normal të këtyre bankave. Javën e kaluar klientët e këtyre bankave ishin në panik pasi mbyllja e tyre erdhi papritmas dhe nuk kishin mundësi të tërhiqëshin të hollat nga llogaria.

  • 1

    Radio