Kulturë Më shumë

Sonte përurimi I librit “Shqiptarët për arbneshët e Zarës”

Prej tvteuta12:45, 17 Maj 2016

Sonte në ora 20.00 në Galerinë e arteve të Qendrës për Kulturë do të bëhet përurimi i librit “Shqiptarët për arbneshët e Zarës” , e autorit prof.dr. Aleksandër Stipceviq. Pritet të jenë të ftuar shumë intelektuale të qytetit dhe më gjerë, që do të flasin për autorin dhe librin e tij, i cili ka ngjallur shumë interes tek historianët dhe qytetarët që duan të njohin më tepër rrënjët e tyre.

  • 1

    Radio