Kulturë Më shumë

Sonte në Qendren Kulturore “Nata e veteranëve”

Prej tvteuta15:46, 6 Prill 2019

Sonte në Qendrën Kulturore Ulqin do të mbahet mbrëmje me muzikë qytetare nën tiullin “Nata e veteranëve”. Organizatori dhe ideatori i kësaj mbrëmje Atif Hasanaga në bashkëpunim me OJQ “Lira” u shpreh për Televizionin Teuta se ky aktivitet do të mbahet me qellim që veteranët t muzikës qytetare të kujtohen e të vlersohen për punën dhe kontributin e tyre në ruajtjen e traditës dhe vlerave kulturore. Mbrëmja do të fillojë në ora 20:00 , ku janë të ftuar të gjithë qe së bashku në kuadër të aktiviteve të kremtitmit të “Ditës së Ulqinit”, të pjesë e këtij aktiviteti mjaft domëthënës.

  • 1

    Radio