Sociale Më shumë

SONTE MBLEDHJE PERKUJTIMORE MBI 40 VJETORIN E TERMETIT

Prej tvteuta11:46, 15 Prill 2019

Me rastin e 40 vjetorit të termetit të vitit 1979, Kuvendi i Komunës së Ulqinit ka organizuar mbledhje të rastit e cila do te mbahet sonte  në ora 19:00 në Hotelin „Mediteran“. “Në bashkëpunim me zyrën vendore të Arkivit Shtetëror të Malit të Zi dhe kolekcionistët vendas, kemi përgatitur edhe një ekspozitë me fotografi dhe material tjetër dokumentar që së bashku të kujtojmë këtë ngjarje dhe viktimat e rëna”, thuhet ne shkresen e derguar nga Kryetari I Kuvendit komunal Dr Ilir Capuni.

  • 1

    Radio