Politikë Më shumë

SONTE EMISIONI “FOKUS” NE TV TEUTA

Prej tvteuta18:06, 3 Janar 2018

Sonte ne TV Teuta fillon me transmetim te drejtperdrejte emisioni “Fokus” ne te cilin do te trajtohen tema te ndryshme politike. Sonte ne emison te ftuar jane analistet Xhemal Peroviq dhe Nikolle Berishaj te cilet do te flasin mbi situaten aktuale politike ne Mal te Zi, me fokus tek pozita e shqiptareve ne Mal te Zi, zgjedhjet lokale ne Tuz dhe ato ne Ulqin. Poashtu me nderhyrje do te kemi edhe politikologun nga Kosova i cili do te jape vleresimin e vete mbi situaten politike te shqiptareve ne Mal te Zi. poashtu ne emision mund te kycen edhe qytetaret permes degimit te komenteve ose pyetjeve ne inbox te rrjetit social Facebook-TV Teuta.

  • 1

    Radio