Aktuale Më shumë

SONTE EMISIONI “FOCUS”-INTERVENIMI NE SITUATAT EMERGJENTE

Prej tvteuta19:01, 28 Shkurt 2018

Sonte ne TV Teuta ne ora 20.30 mund te ndiqni emisionin “Focus” ne te cilin do te trajtohet tema: Intervenimet ne situatat emergjente ne Komunen e Ulqinit. Si te organizohemi me mire ne rastin e bores, ujit dhe zjarrit.

Mysafire:

Perfaqesues te institucioneve dhe anetare te Shtabit te emergjences: 

Mustafe  Gorana, sekretar i sekretariatit per ceshtje komunale

Skender Kaleziq, drejtor i NP “Veprimtarite komunale”

Flamur Sella, kryeshef i Sherbimit te mbrojtjes dhe shpetimit

Nga sektori privat:

Kabil Kurti, kryetar i BKA-se

Pyetjet lidhur me temen mund ti dergoni ne  inbox te rrjetit social Facebook/TV Teuta.

  • 1

    Radio