Sociale Më shumë

Sonte emisioni “Flasim”: A po kërcënohet interesimi ndaj librit?

Prej tvteuta12:13, 2 Shkurt 2017

Sonte në orën 21.00 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Temë e këtij emisioni do të jetë interesimi ndaj librit tradicional, mungesa gjithnjë e në rritje e interesimit për lexim, si dhe leximi elektronik.

Në emision marrin pjesë profesoresha e gjuhës shqipe Nepe Peri, poeti Hajredin Kovaçi, botuesi Gazmend Çitaku, dhe udhëheqësja e bilbliotekës së qytetit Ardita Rama.

  • 1

    Radio