POLITIKA Više

SOCIJALDEMOKRATE ULCINJ OTVORILE PROSTORIJE U VLADIMIRU

Prej tvteuta11:29 9 Januar 2018

Socijaldemokrate Ulcinj su, uz prisustvo velikog broja članova i simpatizera, proslavili otvaranje novih prostorija u Vladimiru i na taj način nastavili sa intenzivnim jačanjem partijske infrastrukture.

Prilikom svečanog otvaranja novih prostorija, predsjednik mjesnog izbornog štaba SD Vladimir, Arsim Cuca, istakao je zadovoljstvo činjenicom da su Socijaldemokrate proširile svoje kapacitete i u Vladimiru, kao jednom od najjačih mjesnih izbornih štabova Socijaldemokrata Ulcinj. On je takođe kazao da je istinska socijaldemokratija uvijek živjela u Vladimiru, što će se pokazati i kroz izborni rezultat 4. februara.

Predsjednik OO SD Ulcinj, Ćazim Hodžić, obraćajući se prisutnima, kazao je da i ovaj čin pokazuje da Socijaldemokrate u Ulcinju intenzivno jačaju, konstantno šireći svoje kapacitete i unaprjeđujući partijsku infrastrukturu, pa je iz tih razloga, uz podršku koju svakodnevno dobijaju sa terena, siguran da će Socijaldemokrate ostvariti i više nego odličan rezultat na predstojećim izborima.

Koordinator SD za primorje, Danilo Orlandić, kazao je da je veoma zadovoljan što Socijaldemokrate u Ulcinju nastavljaju da šire svoje kapacitete, ističući da je već sad evidentno da će Socijaldemokrate u Ulcinju postići izuzetno zapažen izborni rezultat.

“Siguran sam da će se pobjednički niz Socijaldemokrata, nakon Cetinja, Mojkovca, Petnjice i Tuzi, nastaviti i u Ulcinju. Socijaldemokrate Crne Gore su partija koja konstantno raste i svakodnevno zadobija povjerenje sve većeg broja naših građana, o čemu svjedoče i izborni rezultati tokom čitave prethodne godine. Siguran sam da će se taj pozitivan trend rasta nastaviti i u ovoj godini, počev od Ulcinja, gdje zaista očekujemo izborni uspjeh ” – istakao je Orlandić.

  • 1

    Radio