POLITIKA Više

SOCIJALDEMOKRATE SAMOSTALNO I U ULCINJU

Prej tvteuta12:37 11 Decembar 2017

Opštinski odbor Socijaldemokrata Ulcinj, na sinoć održanoj sjednici, jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u toj opštini.

Sjednici je prisustvovao i predsjednik SD CG, Ivan Brajović, koji je istakao da Socijaldemokrate na krilima još jednog veoma uspješno okončanog izbornog procesa, očekuju novi, još uspješniji.

„Nakon odličnog rezultata koji smo postigli samostalnim nastupom na izborima u Cetinju, Petnjici, Mojkovcu i Tuzima, veoma mi je drago da su i članovi OO SD Ulcinj veoma svjesni snage Socijaldemokrata i sve veće podrške koju dobijamo od naših građana, što je rezultiralo donošenjem odluke o samostalnom nastupu na predstojećim izborima u Ulcinju. Ubijeđen sam da će se i na lokalnim izborima koji nas očekuju 4. februara, nastaviti izuzetan trend rasta podrške Socijaldemokratama, jer smo sigurni u ispravnost našeg programa i sveukupnog političkog djelovanja, što i građani, evidentno je, u sve većem broju prepoznaju“ – istakao je Brajović.

Predsjednik OO SD Ulcinj, Ćazim Hodžić, kazao je da je OO odavno počeo sa predizbornim aktivnostima u Ulcinju, s tim što će one biti intenzivirane u narednom periodu, i, kako je istakao, nesumnjivo je da će i Ulcinj bio još jedan grad u nizu odličnih rezultata Socijaldemokrata.

„Na osnovu svakodnevnih razgovora sa našim sugrađanima, uvjereni smo da nas i u Ulcinju očekuje izborni rezultat nakon kojeg će Socijaldemokrate i u ovom gradu postati ključni faktor političke stabilnosti i nezaobilazni činilac formiranja buduće lokalne vlasti“ – naveo je Hodžić.

Sjednici su prisustvovali i koordinator SD za primorje, Danilo Orlandić i koordinator SD za Ulcinj, Emil Durumbašić.

Medijski tim Socijaldemokrata Crne Gore

  • 1

    Radio