Sociale Më shumë

Smiljiq uroi besimtarët ortodoksë: “Krishtlindjet le të sjellin paqe, falje dhe mëshirë”

Prej tvteuta09:29, 6 Janar 2019

Me rastin e festës së Krishtlindjeve, mesazh urimi për të gjihtë besimtarët dërgoi edhe peshkopi i Kishës serbe në Ulqin, Sinisha Smiljiq. “Ju uroj Krishtlindjet  të gjithë qytetarëve dhe besimtarëve ortodoksë në të gjithë botën, me dëshirën që  lindjen e Krishtit ta festojnë në frymën e krishtërimit dhe pranë të afërmëve. Smiljiq i ftoi besimtarët që të ndajnë dashurinë me të tjerët me të tjerët ashtu siç e dëshiron kjo festë dhe fryma e krishtërimit. “Ju uroj të gjithve festën me urimin: Madhështi Zotit në qiell e ndërmjet njerëze le të mbretërojë paqja dhe lumturia. Krishti i ngjall, me të vërtet u ngjall!”, thuhet ndër të tjera në urimin e peshkopit Smiljiq.

  • 1

    Radio