Kulturë Më shumë

SMILIQ URON BESIMTARËT ORTODOKS PËR FESTËN E PASHKËVE

Prej tvteuta18:16, 26 Prill 2019

 Prifti i kishës Ortodokse serbe në Ulqin Sinisha Smiliq përgëzoi të gjithë besimtarët ortodos me rastin e Pashkëve . “Siç ka thënë  një poet se ringjallja nuk mund të ndodhë pa vdekje,kështu edhe ne e dime se vdekja nuk është fundi, por që Krishti u ringjall në ditën e tretë.

Ashtu pra edhe neve e presim këtë festë të madhe ortodokse ,festën e ringjalljes së Krishtit. Kjo festë duhet të na zgjojë, të na nxjerrë nga gjumi dhe të fillojmë një jetë të re. Të gjithë Besimtarëve ortodoks ju uroj festën e madhe të Pashkëve,njëherit i bëjë thirrje të gjithë besimtarëve që të na bashkangjiten në liturgjinë e lutjes”, ka thene  Smiliq per TV Teuta.

  • 1

    Radio