SliderMN Više

Službe pripravne za predstojeće praznike, zabrana saobraćaja u večernjim satima

Prej tvteuta14:44 29 April 2022

Tokom nastupajućih praznika sprovodiće se akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju i poštovanja radnog vremena privrednih subjekata, kako bi se tokom predstojećih praznika, kad se na putevima očekuje povećan broj vozila, osiguralo nesmetano odvijanje saobraćaja i javni komunalni red. To je saopšteno nakon sastanka predsjednika Opštine Ulcinj Aleksandra Dabovića sa predstavnicima i čelnicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, Komunalne policije, JP Parking servis i Sekretarijata za komunalne djelatnosti.

Naime, od 30. aprila do 3. maja uvodi se zabrana saobraćaja na potezu od ulice Ali Riza Ulćinaku (od kafe bara „Posejdon“) i ulicom Ulcinjskih moreplovaca, sve do skretanja prema platou bivšeg hotela „Jadran“,u periodu  od 20:00 do 24:00 časova.
Zbog održavanja manifestacije “ Svi za turizam „, dana 30.04.2022, privremeno će se obustaviti kretanje svih kategorija vozila ulicom Ali Riza Ulćinaku (od kružnog toka) i ulicom Ulcinjskih moreplovaca,  sve do skretanja prema platou bivšeg hotela „Jadran“ , u vremenskom periodu od 12:00 do 14:00 časova.

  • 1

    Radio