Aktuale Më shumë

“Skolla shqipe në Ulqin- historiku dhe veteranët” me autor Hajro Ulqinaku dhe Gani Karamanaga (VIDEO)

Prej tvteuta07:52, 13 Mars 2023

Doli nga shtypi libri “Shkolla shqipe në Ulqin” e autorëve Hajro Ulqinaku dhe Gani Karamanaga. Në fokus të librit është historiku, si dhe veteranët të cilët kanë dhënë kontribut të madh në zhvillimin dhe realizimin e mësimit shqip. Njëri ndër autorët dr. Gani Karamanaga, i ftuar në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” tha se kanë vendosur të botojnë këtë monografi në shenjë mirënjohje përtë gjithë ata të cilët kanë punuar shumë dhe kanë sakrifikuar çdo gjë për shkollimin shqip.

  • 1

    Radio