Aktuale Më shumë

Skender Katana kampion dhe finalist i turneut ndërkombëtare në Beograd

Prej tvteuta12:04, 10 Janar 2022

Fillim i mbar për tenistin nga Ulqini Skender Katana.

Në turneun i cili u mbajtë javën që përfundoj , tenisti i klubit Bellevue arriti të shpallet Kampion i turneut në kategorinë Double së bashku me partnerin Jan Sykora. Në kategorinë single në finale pas një ndeshje te mire Skenderi ndalet nga tenisti Dimitar Kisimov ( BUL ), me rezultatë 6:4, 7:6.

Ky është turneu i parë per vitin 2022 dhe shpresojme qe rezulatet e tilla do ta percjellin edhe gjatë ketij viti.

Klubi i tenisit Bellevue

  • 1

    Radio