Kulturë Më shumë

Skena verore vendtakim i artistëve

Prej tvteuta11:27, 14 Gusht 2015

Skena verore tashmë ka filluar dhe për çdo mbrëmje ka nga një aktivitet të ndryshëm. Të pranishmit kanë mundësi të ndjekin shfaqe të zhanreve të ndryshme, mbrëmje autoriale dhe muzikë argëtuese. I kthyer në një festival tradicional skena verore 2015 mledh adhurues të shumtë të artit të bukur.
Këtë vit jemi më së të kënaqur me pjesmarrjen e publikut, kishim një numër të konsiderueshëm si të bashkëvendasve ashtu edhe të pushuesve të cilët patën rastin që në pushimet e tyre të kalonin edhe mbrëmje kulturore, kështu u shpreh drejtori i Qendrës për kulturë dr. Nail Draga.
Ulqini gjatë këtyre ditëve bëhet qendra e vendtakimit të artistëve shqiptarë si dhe atyre nga rajoni, duke i dhënë kështu turizmit edhe një vlerë të shtuar.

  • 1

    Radio