TURIZAM Više

Sjutra veče prva noć „Bojanovanja“ uz Elizu Markić i Amiru Medunjanin

Prej tvteuta13:39 28 Jul 2023

Ugođaj na otvorenom, na samom ušću rijeke Bojane uz sjajne domaće i regionalne izvođače ono je što očekuje sve posjetioce ovog i prvog avgustovskog vikenda na Adi Bojani. Četvrto izdanje „Bojanovanja“ i ove godine biće nešto što o čemu će se nadaleko čuti, a ove godine posebno jer stiže jedno od najvećih imena regionalne muzičke scene- Amira Medunjanin. Organizatori najavljuju kako posljednje julske tako i prve avgustovske subote fenomenalan muzički ugođaj uz prije svega najljepši zalazak Sunca na Jadranu.

Organizator i jedan od pokretača „Bojanovanja“ je Žarko Stanišić, koji je za TV Teuta kazao da je i ove godine Turistička organizacija Ulcinja podržala ovaj događaj, ali i drugi privrednici i preduzeća iz Ulcinja i Crne Gore.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje dobre muzike, rijeke Bojane i gušta na otvorenom da dožive čari ljeta na otvorenom u ovom predivnom ambijentu.

Prve noći  Bojanovanja 29. jula od 20 sati nastupiće Eliza Markić i Amira Medunjanin, dok će nedjelju  dana kasnije, 5. Avgusta nastupiti klapa Lanterna i Ljetnji kino bend.

  • 1

    Radio