Sociale Më shumë

Sindikatat e shëndetësisë kërkojnë rritje të pagave prej 30%

Prej tvteuta10:09, 26 Tetor 2019

Sindikatat e shëndetësisë në Mal të Zi i kanë dërguar kërkesë Ministrisë së shëndetësisë që mjekëve dhe të punësuarve medicinal tu rritet rroga prej 30% duke filluar nga janari i vitit të ardhshëm. Nga këto sindikata thonë se nuk do të heqin dorë nga kërkesa dhe se është e domosdoshme përmirsimi i standardit për rreth 8200 të punësuar në këtë sektor. Sipas tyre, i vetmi lëshim që mund të bëhet është rritje për disa përqindje më pak, por nuk do të pranojnë rritjet simbolike që nuk kanë ndikim real në mirëqenien e të punësuarëve.

  • 1

    Radio