Kulturë Më shumë

SIMPOZIUM “TIVARI NËPËR SHEKUJ”

Prej tvteuta12:53, 22 Tetor 2015

Nga data 23 deri në datën 24 tetor shoqata “Buzuku” dhe shoqata e Intelektualeve shqiptare ne Malt të Zi në bashkëpunim me Institutin albanologjik dhe arkeologjik të Shqiperise, organizojn simpoziumin: TIVARI NEPER SHEKUJ.

Programi artistik do të mbahet në Shtepine e Kulturës me fillim në orën 18 :30 me datën 23.10.2015, ndërsa referatet dhe kumtesat do të mbahen në hotelin Vidikovac në orën 10:00  me datën 24.10.2015. Hyrja e fëmijëve pa prind, nuk është e lejueshme.

  • 1

    Radio