Politikë Më shumë

Simoviq: Nuk presim opozitën, kandidatin do ta shpallim në kohën e duhur

Prej tvteuta16:20, 26 Shkurt 2018

Zyrtari i Partisë Demokratike i Socialistëve, Millutin Simoviq, deklaroi se kjo parti do ta bëjë të njohur emrin e kandidatit të tyre për president në kohën e duhur, dhe se nuk janë duke pritur nohjen e kandidatit të opozitës.

Në lidhje me shkirmet në media se edhe ai mund të jetë kandidat potencial, Simoviq tha se interesi i kësaj partie dhe i vendit është që kandidat të jetë kryetari Millo Gjukanoviq, pasi Malit të Zi i nevojitet një figurë që mund të ruajë stabilititetin e vendit.

 

  • 1

    Radio