Politikë Më shumë

Shtyhet përsëri mbledhja e Këshillit për Emërime. Mazhoranca pa marrëveshje për pasuesin e Nrekiq

Prej tvteuta11:52, 19 Shkurt 2021

Mbledhja e Këshillit për Zgjedhje dhe Emërime pranë Kuvendit Komunal të Ulqinit, është shtyrë përsëri, mëson TV Teuta nga shërbimi i këtij institucioni.  Arsye për këtë , siç thuhet në arsyetim, është nevoja për konsultime të mëtejshme nga përbërësit e mazhorancës për emrin e kryetarit të ri që duhet të zevendësojë atë aktual, Loro Nrekiq.

Mbledhja është shtyre për javën tjetër, kurse seanca e Kuvendit kur pritet të diskutohet emri i pasuesit të Nrekiq do të mbahet në muajin mars.

  • 1

    Radio