Sociale Më shumë

Shtyhet për një muaj rritja e çmimit të energjisë?

Prej tvteuta12:09, 22 Shkurt 2019

S

Ministrja e ekonomisë Dragica Sekuliq, ka njoftuar se do ti propozojë Agjencisë rregullatore të energjisë shtyrjen e rritjes së çmimit të energjisë për një muaj, në mënyrë që tu mundësohet qytetarëve të njihen më mirë me tarifat dhe modelet e reja që ju ofrohen. Njoftimi për rritjen e çmimit ka krijuar indinjatë në popull, kurse analistët ekonomik e kanë quajtur  hap të panevojshëm. Vështirë të thuhet nëse kjo shtyrje është rezultat i klimës së acaruar politike në Mal të Zi apo hap për të fituar kohë deri sa të qetësohet situata.

  • 1

    Radio