Ekonomi Më shumë

Shtyhet asfaltimi i rrugës Krythë-Ulqin

Prej tvteuta10:50, 12 Shtator 2015

Sekretari për veprimtari komunale Avdo Dervishi deklaroi për televizionin Teuta se asfaltimi i rrugës nga Krytha deri në Ulqin, me gjatësi 14,5 kilometër shtyhet deri kurë të zgjidhet ofertuesi për kryerjen e punimeve.
“Në tender ka fituar firma “Tehnoput” por ka ankesë nga një firmë tjetër, kështu që deri kurë të zgjidhet ky problem nuk do të nisin punimet” – shprehet Dervishi.

Për ndërtimin e këtij aksi rrugor janë parapa 9 milion euro të cilat I investon Drejtoria për punë publike.

Fillimi i zgjerimit dhe modernizimit të rrugës nga Krytha deri në Ulqin është dashur të filloi në shtator të këtij viti.

  • 1

    Radio