Ekonomi Më shumë

Shqyrtimi publik për buxhetin e Komunës prej 14-28 nëntor

Prej tvteuta16:13, 21 Nëntor 2019

Sekretariati për buxhet dhe financa, lajmëron opinionin se ka vënë në shqyrtim publik Vendimin e buxhetit të Komunës së Ulqinit për vitin 2020. Shqyrtimi publik zgjatë nga data 14.11.2019 deri me 28.11.2019  si dhe do te organizohet me data si vijon:

KATERKOLLE, Salla e Kinemasë me datë 25.11.2019 në ora 12:00

SHTOJ, Shkolla Fillore „Marko Nucullovic“ me datë 25.11.2019 në ora 14:30

ULQIN,Salla e madhe e Kuvendit Komunal me datë 26.11.2019 në ora 12:00

Të gjitha vërejtjet, propozimet dhe sugjerimet mbi Vendimin mund të dorëzohen te Sekretariati për financa dhe buxhet në zyrën nr.116 ose përmes nr. të telefonit 030/412-141 çdo ditë prej orës 11:00-14:00, njoftojnë nga Komuna e Ulqinit.

  • 1

    Radio