Sociale Më shumë

Shqipëria mbyll kufirin në Muriqan dhe atë me Kosovën

Prej tvteuta19:50, 13 Mars 2020

Me vendim të Qeverisë, Shqipëria prej sot në ora 6.00 të mëngjesit ka mbyllur kufirin me Malin e Zi Sukubinë-Muriqan, si dhe kufirin me Kosovën.  Sipas mediave vendase kjo masë do të jetë në fuqi fillimisht për 72 orë dhe vlen vetëm për automjete, kurse këmbësorët do të mund të kalojnë. Edhe Serbia i ka mbyllur disa nga kufijtë me Malin e Zi në pritje të situatës me qëllim që të parandalojë përhapjen eventuale të sëmundjes.

  • 1

    Radio