Aktuale Më shumë

Shporta minimale e konsumit për muajin nëntor ishte 669,20 euro

Prej tvteuta00:52, 22 Dhjetor 2021

Vlera totale e shportës minimale të konsumit për muajin nëntor të këtij viti ka arritur në 669.20 euro, prej të cilave 287.80 euro janë shpenzime për ushqim dhe pije joalkoolike, ndërsa për produkte dhe shërbime joushqimore janë 381.40 euro shpenzine , njoftohet nga Enti i Statistikave MONSTAT.

Vlera totale e shportës minimale të konsumit në muajin nëntor, krahasuar me muajin tetor, është rritur me 0.2 për qind.

“Shpenzimet për ushqime dhe pije joalkoolike janë rritur me 0,2 për qind në muajin nëntor në krahasim me tetorin, ndërsa shpenzimet për produktet dhe shërbimet joushqimore janë rritur me 0,2 për qind”,është raportuar nga MONSTAT.

Foto: Monstat

  • 1

    Radio