Sociale Më shumë

Shpallet hapja afatit të dytë për regjistrimet në univerzitetet e Malit të Zi

Prej tvteuta15:06, 8 Korrik 2019

Rektorati i Unierzitetit të Malit të Zi ka shpallur të hapur afatin e dytë për regjistrimin në fakultetet e vendit, ku vende të lira ka për 821 fillestarë. Më së shumti vende ka në Fakultetin Filologjik, 197 vende, ndjekur nga ai i makinerisë me 72 vende dhe ai bioteknik me 64 vende të lira. Vende të lira në numër më të vogël ka në fakultetin Elektroteknik, Sportit dhe edukatës fizike, turzimit, dramës, metalurgjik , ekonomik etj.

  • 1

    Radio