Aktuale Më shumë

Shpallen rezultatet përfudimtare të zgjedhjeve në Berane

Prej tvteuta09:25, 31 Mars 2022

KKZ i Beranes ka shpallur rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve lokale të 27 marsit.

Sipas raportit, lista e PDS ka fituar 9 mandate, Partia Socialiste Popullore (SNP) 7 mandate, lista “Për të ardhmen e Beranes” 6 mandate, Demokratët e Malit të Zi po ashtu 6 mandate, “Berane tani”  4 mandate, Mali i Zi i Vërtetë 2 mandate, dhe Mali i Zi i Bashkuar 1 mandat.

Siç vlerësohet, procesi zgjedhor ka shkuar pa parobleme dhe nuk ka pasur asnjë anskesë për rregullsinë e tij.

  • 1

    Radio