Kulturë Më shumë

Shoqata “ Buzuku” program artistik në Ulqin

Prej tvteuta11:23, 24 Tetor 2015

Gjatë mbrëmjes të së premtes në Qendrën për Kulturë është zhvilluar simpoziumi Tivari Nëpër Shekuj nga shoqata “Buzuku” dhe shoqata e intelektualëve shqiptarë në Mal te Zi në bashkëpunim me insitutin albanologjik dhe arkeologjik të Shqipërisë. Në hapje te tij fjalën e mbajti kryetari I shoqatës “Buzuku” Zef Llukiqi I  cili u shpreh shume I kenaqur qe ky simpozium po mbahej ne Ulqin. Gjithashtu pershendeti edhe kryetari I kuvendit komunal mr. Fuad Haxhibeti. Me pas mbremja vazhdoj me programin artistik te pergatitur me grupe valltaresh dhe kengetare

  • 1

    Radio