Sociale Më shumë

Shoqata “Amaneti”: Ndihma për familjet në nevojë në Anë të Malit

Prej tvteuta16:44, 31 Mars 2020

Shoqata joqeveritare “Amaneti” ka marrë një donacion të vlefshëm nga humanisti i njohur Hajriz Brçvak, nëpërmjet shoqatës “Hilal”, ndihma të cilat do tu shpërndahen familjeve në nevojë në Anë të Malit, tha për TV Teuta Nevryz Shaptafi, kryetari i bordit drejtues së kësaj shoqate. Sipas anëtares së këtij bordi, Edina Resulbegu, në këtë zonë janë të regjistruara rrreth 135 familje të cilat kanë nevojë për ndihmë dhe në vazhdim kjo shoqatë do të vazhdojë edhe më aktivitete të tjera.

  • 1

    Radio