Sociale Më shumë

SHKRELI NË JAHTËN MILIONËSHE

Prej tvteuta13:10, 11 Gusht 2015

Teleobjektivi I kurreshtarëve përherë regjistron imazhe që publikut ia tërheqin vemendjen për një cast.Kështu, e përditshmja “Vijesti” sjell një tekst të ilustruar edhe me fotografi,që ka arritur në redaksinë e kësaj të përditshmeje të Podgoricës.Deputeti dhe këshilltari I Partisë Popullore Socialiste, Luigj Shkreli , I cili sipas gjasave ndodhet në pushimin vjetor,atë po e kalon edhe në një jahtë milionëshe.Kjo vërehet edhe nga fotografia, ku Luigji shihet në një atmosphere të hareshme.Në pyetjen e gazetarit a mos është jahta juaj, Shkreli është përgjigjur,ku ta marr unë jahtën ,është përgjigjur ndër të tjera deputeti I popullit,Luigj Shkreli.

  • 1

    Radio