Politikë Më shumë

Shkrela: Vemendje me e madhe per diasporen

Prej tvteuta15:21, 19 Qershor 2019

Këshilli për marrëdhëniet me diasporën kohët e fundit formoi komisionin për ndarjen e mjeteve financiare për projektet e përbashkët me diasporën, në krye të së cilit u zdjodh deputieti Luigj Shkrela. Ai për TV Teuta tha se arsyet e formimit të këtij komisioni janë që ti kushtohet një rëndësi më e madhe diasporës, pa marr parasysh se cilit etnicitet i përkasin.  Diaspora shqiptare  në vendet Evropiane, por sidomos në SHBA është e madhe dhe ndihma e tyre në projetke të ndryshme në vendlindje nuk ka munguar kurrë.

  • 1

    Radio