TURIZËM Më shumë

Shkrela – Sezoni ka dështuar, pasojat do të jenë katastrofale

Prej tvteuta18:31, 5 Gusht 2020

Kryetari i Shoqatës së Qiramarrësve të Plazheve dhe qiramarrësi i plazhit “Kopakaba”, Prela Shkrela, tha se situata në të gjitha palzhet e Ulqinit është  katastrofale.

Aktualisht Shkrela ka të punësuar 17 punëtorë,dyfish më pak se vitin e kaluar,por që plazhi mbetet I zbrazët,të rrallë janë mysafërt që frekuentojnë në këtë plazhë.Qeveria e Malit të Zi mbulon shpenzimet e pagave minimale për të punësuarit,dhe paguan kontributet,ndërsa Të Mirat Detare  të gjithë qiramarrësëve të plazheve ka ulur çmimet për 50% ,që pa dyshim do të lehtësojë situatën e krijuar nga  Covid 19.

Shkrela tha se objektet dhe plazhet I kemi të hapura ,por punojmë më humbje.Ky sezon ka dyshtuar ,nuk ekziston më asnjë një dritë më e vogël në fund të tunelit u shpreh Shkrela,duke shpresuar se Qeveria e MAlit të Zi dhe Të Mirat detare do të ndihmojnë edhe më shumë në përmirsimin e situates .

  • 1

    Radio