Politikë Më shumë

Shkrela : Malit te Zi I duhet një pushtet i qëndrueshëm

Prej tvteuta13:30, 25 Maj 2016

Deputeti i partisë demokratike të socialisteve, Luigj Shkrela, për situatën e tensionuar politike në vend deklaroj për Tv Teuta se vlerëson se suksesi I implementimit të ketyre ndryshimeve, në qeveri, varet se sa do të jetë serioz ,si dhe qasja e punës  së opozitës ndaj punës në organet shtetërore. Ai shtoj se, Malit të Zi I duhet një stabilitet, një pushtet i qëndrueshëm, një pushtet i dalur nga zgjedhje të lira parlamentare që janë të parashikuara në shtator, stabël dhe i qetë për të gjitha sfidat që Malin e Zi e presin në vitin 2017. Së pari inkuadrimin përfundimtar në Nato dhe ecjen e mëtejshme drejt integrimeve europiane. Uroj që kryeministri Gjukanovic  e të tjerët që përbëjnë qeverinë të mos lejojnë që të gjitha ato arritje që ka pasur  Mali i Zi deri tani, mos të shkojnë bosh për hir të interesave politike të njërit dhe tjetrit.

  • 1

    Radio