Sociale Më shumë

Shkon ne 13 numri i te infektuarve ne Mal te Zi

Prej tvteuta23:30, 19 Mars 2020

Ne mbikqyrje shendetesore sanitare ne Mal te Zi gjenden 4369 persona te cilet gjate dy javeve te kaluara kane banuar ne vend me transmision te larte, njoftojne nga Instituti per shendet public te Malit te Zi. Ne Mal te Zi sipas te dhenave te publikuara nga Instituti per shendet public, pas perfundimit te analizave te sotme, korona virusi edhe regjistruar edhe tek pese persona tjere, keshtu qe numri I te infektuarve me korona virus, eshte rritur ne 13.   Instituti eshte ne percjellje konstante te situates epidemiologjike dhe rregullisht ben informimin e qytetareve permes faqes se sajtit ijzcg.me.

  • 1

    Radio