Aktuale Më shumë

Shkolla fillore “Marshall Tito” shënoj 55-vjetorin e themelimit

Prej tvteuta17:55, 26 Maj 2023

Në Shkollën fillore “Marshall Tito” të ejtën, me 25 Maj, festuan 55-vjetorin e punës së këtij institucioni edukativo-arsimor.

Me këtë rast në këtë shkollë më të madhe fillore në territorin e komunës së Ulqinit u mbajtë solemnitet në oborrin e kësaj shkolle, ku të pranishëm përveç prindërve,  ishin edhe personalitete publike të qytetit tonë, ata shijuan programin që kishin përgaditur nxënësit e kësaj shkolle me ndihmën e mësuesëve të tyre  .

Fjalën përshëndetëse dhe mirëseardhje ju uroj drejtoresha e kësaj shkolle Medina Zhygjeli Çoba.

Më shumë rreth kësaj  në emisionin “Kronika e Ulqinit”, sonte në orën 20:30

  • 1

    Radio