Politikë Më shumë

Shkëmbim eksperiencash

Prej tvteuta10:45, 17 Shtator 2015

Kryetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, Kryetari i Kuvendit komunal Mr. Fuad Haxhibeti, Milazim Mustafa, Sekretar për ekonomi dhe zhvillim ekonomik dhe Përfaqesuesit e Zyrës për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte do të udhetojnë në Tiranë ku do të takohen me Kryebashkiakun Erion Veliaj. Takimi konsiston në marjen e eksperiencave te nevojshme që kanë të bëjnë me punën në bashkësi, me menaxhimin urban dhe infrastrukturë, zhvillimin ekonomik të qytetit, marëdhenijet me biznesin dhe ceshtje te tjera me interest e ndersjelltë. Një vend I vevantë do ti kushtohet bashkëpunimin kulturorë. Po ashtu delegacioni ynë do të kërkojë nga Kryebashkiaku I Tiranës Z Veliaj hartimin dhe realizimin e projekteve të përbashkëta ndërmjet Ulqinit dhe Tiranës, projekte që mbeshteten nga BE.

  • 1

    Radio