Kulturë Më shumë

SHKA “Ramadan Sharkiq” organizoi Akademi solemne , me rastin e çlirimit të Tuzit

Prej tvteuta20:17, 17 Dhjetor 2021

Shoqeria Kullturore Aartistike ”Ramadan Sharkiq” në skenën e QKI ”Malësia” Tuz, kremtoi 75 vjetorin e ekzistencës. Poashtu me rastin e çlirimit të Tuzit, organizuan Akademi solemne , ku mbajten koncert foklorik.

Ata u prezantuan me këngë dhe valle tradicionale shqiptare , malazeze dhe boshnjake.

Përveç kostumeve, këngëve dhe valleve, publiku u argëtua edhe nga kori KicPop Hor, ku përveq tjerash interpretuan këngën, hajde mori mori nuse.

  • 1

    Radio