Aktuale Më shumë

Shirokov ka kërkuar vrasjen e Gjukanoviqit

Prej tvteuta10:05, 16 Janar 2017

– Qytetari rus  Eduard Shirokov është i dyshuar për përgatitjen e akteve kundër rendit dhe sigurisë së Malit të Zi, e cila ka të bëjë me planin për vrasjen e ish  kryeministrit të atëhershëm të Malit të Zi, Millo Djukanoviq , ka thënë prokurori special Velko Rutoviq.

Ai ka  thënë  se për këtë vepër penale është i dyshuar vetëm Shirokov . Shirokov, përveç   kësaj vepre penale  është dyshuar për krijimin  e organizatës kriminale  dhe tentativë e terrorizmit. Rutoviq  tha se në qoftë se ata nuk do të ë ekstradohet në Malin e Zi,  do ti gjykohet në mungesë .

  • 1

    Radio