Aktuale Më shumë

“SHIKA DETIN E SHIF PERËNDINË”

Prej tvteuta13:03, 26 Shkurt 2015

Avokati, Sami Misherri opinionit kulturor i është prezantuar me librin publicistik të titulluar “SHIKA DETIN E SHIF PERËNDINË”, ku si lajmotiv ka traditën e jetës, kulturës urbane dhe të asaj detare të Ulqinit në një kohë të kaluar. Ky  bagazh u shërben breznive të reja për ta njohur, studiuar edhe hulumtuar  edhe më shumë.

“Të them shkurt, unë kam pasur nevojë të shkruej s` paku nji pjesë të asaj që unë e mbaj në vedi. Atë moment që i kam shkrue Likacenin dhe  ushejzën ,unë kam përjetu knaqsi ,sikurse jam liru nga diçka që më ka ngarku në shpirt. Shkrimi i këtij libri më ka qetësu shpirtnisht”,- shprehet autori Misherri para mikrofonit të TV Teuta.

Ai shton se, kur ishtë  fjala ke gjuha, dua të them se nuk kam pasë asnjifarë dileme , se kallximet  në këtë libër  duhet të shkruhen në të folmen e Ulqini.

  • 1

    Radio