Aktuale Më shumë

Shfrytëzonin seksualisht të miturën: Arrestohet H.Q (77)

Prej tvteuta19:09, 27 Mars 2023

Policia a Ulqinit ka arrestuar një person ndërsa edhe një tjetër dyshohet për trafikim të qenieve njerëzore. Personat me inicialet H.Q. (77) dhe A.P. (18) dyshohen se kanë mashtruar një të mitur 15-vjeçare duke keqpërdorur besimin dhe rrethanat e saj të vështira familjare me qëllim shfrytëzimin seksual.

Në këtë dyshohet se e kanë ndihmuar i dyshuari A.P. (18), dhe motra e të dëmtuares. I dyshuari ka dhënë shuma monetare për marrëdhënie seksuale me viktimën e mitur, të cilën e ka shitur edhe tek të njohurit e tij . Për ngjarjen është njoftuar prokurori në Prokurorinë e Lartë të Shtetit në Podgoricë, me urdhër të të cilit është parashtruar kallëzim penal kundër personave të lartpërmendur.

  • 1

    Radio