Sociale Më shumë

SHF „BOSHKO STRUGAR“ SHENOI DITEN E SHKOLLES

Prej tvteuta14:59, 9 Maj 2016

Institucioni me i vjeter arsimore ne Ulqin, Shkolla fillore „Boshko Strugar“ sot shenoi diten e saj.   Shkolla, tradita e te ciles zgjate tash 140 vite, ne ambientet e jshtme te saj ka paraqitur sot nje program te begatshem per te gjithe te pranishmit.

Drejtori i shkolles Miodrag – Mijo Androviq per TV Teuta ka deklaruar se viteve te fundit regjistrimi i nxenesve ne klasen e pare eshte i dobet dhe se duhet te punohet ne kete drejtim. Ai vleresoi se kjo shkolle ka nje tradite shumevjecare dhe eshte e njohur per  maredhenje te mira ne mes te nxenesve dhe mesimdhenesve. Kete vit shkollore do ta perfundojne 67 nxenes te cilet e perfundojne shkollen e mesme me 20 maj.

  • 1

    Radio