Sociale Më shumë

Shërohet personi i parë me Covid 19 në Mal të Zi

Prej tvteuta10:30, 4 Prill 2020

Nga Qendra Spitalore në Podgoricë dje ka dalur personi i parë i shëruar nga Covid 19 në Mal të Zi. Mihalo Vukiq nga Tivari tashmë nuk është bartës i virusit dhe është lëshuar për në shtëpi, pas 20 ditë trajtimi në spital. Drejtori i kësaj qendre, Jevto Erakoviq, tha se në këtë spital janë 21 persona të shtruar me këtë sëmundje, prej të cilëve 16 janë në Klinikën Infektive kurse 5 në mjekim intenziv.

  • 1

    Radio