Sociale Më shumë

Shehoviq paralajmëron ndryshime kadrovike në sistemin arsimor

Prej tvteuta17:26, 2 Janar 2018

Ministri i arsimit Damir Shehoviq ka paralajmëruar se në vitin 2018 do të ketë ndryshime në udhëheqësitë e institucioneve arsimore, por nuk ka përmendur emra konkret. Ai tha se gjatë vitit të kaluar më shumë janë fokusuar në reforma dhe njohjen nga afër të punës së drejtorëve, dhe ndryshimet në këtë drejtim nuk do të  thotë se ato kanë punuar keq ose në mënyrë joprofesionale, por  se ato janë të nevojshme për të nxitur lëvizjet në sistem.

  • 1

    Radio