TURIZËM Më shumë

Shas: Hapet info qendra turistike

Prej tvteuta16:59, 16 Mars 2017

Sot në Shas, nëpërmjet një manifestimi kulutroro-artistik  është bërë hapja e info qendrës turistike në këtë zonë. Në manifestim  u promovuan vlerat unike të këtij rajoni, si ato kulturore ashtu edhe gastronomike.

Në kuadër të kësaj u organizua edhe një panair i prodhimeve vendore , në mënyrë që vizitorët të kenë mundësi të njihen me specialitetet e kuzhinës lokale dhe me punën e prodhuesve vendorë. Organizator i këtij këtij aktiviteti është organizata joqeveritare Green Home.

 

  • 1

    Radio