Aktuale Më shumë

Shaban Gjeka, Gëzim Salaj dhe Nikollë Nikprelaj, “Mjeshtra të Mëdhenj”

Prej tvteuta17:28, 12 Korrik 2022

Në qytetin e Shkodrës  u bë ndarja e dekoratave për artistët e trevave shqiptare nga ana presidentit të Republikës së Shqipërisë Ilir Meta. Me praninë e një numri të madhë të përsonaliteteve nga fusha e artit, kulturës dhe sportit ceremonia u mbajt në Grand Hotel Europa.

Nga trevat shqiptare të Malit të Zi me titullin “Mjeshtër i Madh” u dekorua Shaban Gjeka, Gëzim Salaj dhe Nikollë Nikprelaj.

Artistët Gjeka dhe Salaj u shprehën të vlerësuar dhe të kënaqur për këtë dekoratë duke u shprehur se kjo është një shtysë më shumë për të ruajtur vlerat e muzikës së vjetër qytetare.

  • 1

    Radio