Kulturë Më shumë

Sh. F. ”Marshalli Tito” kremtoi Ditën e Shkollës

Prej tvteuta16:05, 29 Maj 2019

Shkolla Fillore “Marshali Tito” kremtoi ditën e shkollës me një program të larmishëm kulturor.

Përfaqësues të qeverisjes lokale e asaj shtetërore , përsonalitete të kulturës, shoqërisë civile, prindër e bashkëpuntor të shumtë ishin të pranishëm dhe ndoqën programin e larmishëm. Fjalën përshëndetëse e mori drejtori i shkollës Arben Llunji i cili u shpreh se ky vit është i veçant duke qënë se rezultatet e arrira janë edhe më të mëdha se viteve të kaluara. Tradicionalisht tashmë në kremtimin e ditës së shkollës u ndane edhe diplomat për nxënësit më të mirë ku numri i nxënësve me sukses shëmbullor ishte mjaft i madh.

  • 1

    Radio