Kulturë Më shumë

SH.F “Bedri Elezaga” kremtoi Ditën e Shkollës

Prej tvteuta17:32, 2 Maj 2019

Shkolla Fillore “Vëllazërim Bashkim”në Katërkollë kremtoi sot “Ditën e Shkollës”. Në praninë e nxënësve, mësimdhënësve, prindërve e mysafirëve “Dita e Shkollës” u shënua më një program të larmishëm kulturorë të përgatitur nga mësimdhënësit dhe nxënësit e kësaj shkolle. Drejtori i shkollës Arsim Cuca u drejtua të pranishmëve me fjalën përshëndetëse ku foli mbi arritjet dhe sukseses e shkollës gjatë këtijë viti akademik. Gjatë programit u bë edhe ndarja e librave për nxënësit më të mirë , ku nxënësi më i mirë i gjeneratës për vitin shkollor 2018 – 2019 u shpall Ervan Gjeka nxënës i klasës IX-1. Dita e shkollës shënohet me datë 15 Maj por këtë vit u kremtua më herët shkak i fillimit të Muajit të Ramazanit.

  • 1

    Radio