TURIZËM Më shumë

Sezoni turistik filloi mbarë

Prej tvteuta10:09, 8 Maj 2019

S

Me 1 Maj zyrtarisht ka filluar sezoni turistik 2019  tha kryetari i Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiq. “Gjatë fesave të majit në Ulqin ka qëndruar një numër i madh i turistëve, sidomos nga Kosova, çka përbën një fillim të mbarë,dhe shpresojmë për një sezon të sukseshëm”, tha ai për TV Teuta. Sipas Nrekiq, shumë shpejt do të përfundojë edhe ndërtimi i rrugës rajonale Krythë-Ulqin ,asfaltimi i shtresës së parë me çka do të ju mundësohet turistëve ardhje më e shpejtë. Në Komunën e Ulqinit ka probleme të shumta, por Nrekiq veçon problemin e prakingut, i cili sipas tij do të rregullohet pjesërisht me hapjen e ndërmarrjes përkatëse.

  • 1

    Radio