ZABAVA Više

Sergej razgalio Ulcinjane u hladnoj decembarskoj noći

Prej tvteuta09:39 29 Decembar 2022

Najpopularniji crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković održao je sinoć koncert za pamćenje na Maloj plaži, na kojoj je nastupio nakon gotovo osam godina. Publika u Ulcinju željno je iščekivala posljednji koncert na manifestaciji „Sweet December“ u decembru mjesecu, a Sergejev koncert bio je definitivno najbolji izbor.

U svom stilu, često komunicirajući sa publikom i zbijanjem šala, Sergej Ćetković je, osim svojim numerama i glasom, još jednom dokazao da s pravom nosi titulu najvećeg gospodina među estradnim umjetnicima. Ređale su se numere – „Kad bi htjela ti“, „Nek te ljubav dočeka“, „Pogledi u tami“, „Na prvi pogled“ i mnoge druge pjesme iz njegovog repertoara ali i numere Massima Savića, Olivera Dragojevića …

Neposredno prije koncerta, imali smo priliku da kratko porazgovaramo sa Sergejem, koji nam je, po prvi put otkrio i šta je to što ga posebno veže za Ulcinj.

„Nisam dolazio kao dijete u Ulcinj, već sam dane svoje vojne službe završio u Ulcinju, kasnije na karauli „Ćazim Resulbegović“ u Svetom Đorđu, tako da sam puno prijatelja stekao u Ulcinju i svratim s vremena na vrijeme. Da ne pominjem dane ljeta, kada nam treba da napunimo baterije, ja uvijek toplo preporučujem Veliku plažu, Adu Bojanu , prirodnu ljepotu  sa kojom ne može da se pohvali ostatak svijeta, zato apelujem na sve ljude u Ulcinju da čuvamo prirodu koju nam je Bog dao i da uživamo u njoj“, poručio je Sergej.

Ekskluzivni intervju sa Sergejem Ćetkovićem možete pogledati u emisiji „Hronika Ulcinja“ u petak od 20 i 30, kao i u novogodišnjem izdanju jutarnjeg programa „Novi dan“, 31. decembra.

  • 1

    Radio