Aktuale Më shumë

Seminar rajonal

Prej tvteuta11:59, 27 Shkurt 2015

Në Budve është duke u mbajtur seminari i akademis rajonale për demokraci , të iniciativës së përbashkët të 7 shkollave të studimeve politike me përkrahjen e këshillit të europës. Akademija për demokraci ka tubuar 50 politikan nga i gjithë rajoni i ballkanit perendimor. Gjenerata e tretë e kësaj akademije gjatë tërë vitit do të realizoj 4 seminare dhe udhëtimin studimor në Berlin. Midis pjesmarrësve janë edhe deputeti  nga Ulqini Dritan Abazoviq.

  • 1

    Radio